Almanakcommissie XI Beaufort

Waarde leden, waarde oudleden,

Dit jaar viert de RSZV haar XIe lustrum onder het thema XI Beaufort. Hierbij hoort natuurlijk ook een prachtige Almanak! De Almanakcommissie verzamelt dit jaar archiefstukken en foto's, interviewt mensen die de afgelopen periode van groot belang zijn geweest voor de vereniging en doet verslag van het lustrumjaar. Dit alles gebeurt onder een nog geheim thema, dat 15 juni samen met de Almanak gepresenteerd zal worden op het Boekenbal!

Op deze pagina kunt u zo'n prachtige bundel bestellen in het geval u geen passe-partout heeft, of het publiceren van de Almanak steunen door een foto te plaatsen tegen een kleine bijdrage.

enkhuizer-almanak-met-oude-landkaart-van-nederland-door-blaeu

Een Almanak bestellen

De Almanakcommissie is hard aan de slag om een prachtig boekwerk samen te stellen, een aandenken aan uw tijd bij de RSZV en het lustrumjaar. Voor slechts 25 euro kunt u al een Almanak bemachtigen en  u krijgt daarmee ook toegang tot het boeken baal, waar u de Almanak traditiegetrouw in ontvangst kunt nemen. U kunt de Almanak ook opgestuurd krijgen - tegen een kleine meerprijs. Als u een passe-partout heeft, hoeft u geen losse Almanak of te kopen!

Interesse? Koop hier je almanak

 

LET OP! Als u vóór 30 april een Almanak bestelt, krijgt u er gegarandeerd een. Daarna is het op = op!

Heeft u geen RSZV account, omdat u bijvoorbeeld oud-RSZVlid bent, maar wilt u alsnog een Almanak kopen? Vul dan het formulier rechts in en dan zullen wij te zijner tijd contact met u opnemen!

 

.

.

 

Evenementen

Bekijk onze laatste
evenementen

Meer informatie

Lid worden

Waarom lid worden
van RSZV?

Meer informatie

logo-rszv-diapositief

BEZOEK

RSZV

Kralingse Plaslaan 113

3062 CD Rotterdam