Almanakcommissie XI Beaufort

Waarde leden, waarde oudleden,

Dit jaar viert de RSZV haar XIe lustrum onder het thema XI Beaufort. Hierbij hoort natuurlijk ook een prachtige Almanak! De Almanakcommissie verzamelt dit jaar archiefstukken en foto's, interviewt mensen die de afgelopen periode van groot belang zijn geweest voor de vereniging en doet verslag van het lustrumjaar. Dit alles gebeurt onder een nog geheim thema, dat 15 juni samen met de Almanak gepresenteerd zal worden op het Boekenbal!

Op deze pagina kunt u zo'n prachtige bundel bestellen in het geval u geen passe-partout heeft, of het publiceren van de Almanak steunen door een foto te plaatsen tegen een kleine bijdrage.

enkhuizer-almanak-met-oude-landkaart-van-nederland-door-blaeu

Een Almanak bestellen

De Almanakcommissie is hard aan de slag om een prachtig boekwerk samen te stellen, een aandenken aan uw tijd bij de RSZV en het lustrumjaar. Voor slechts 25 euro kunt u al een Almanak bemachtigen en  u krijgt daarmee ook toegang tot het boeken baal, waar u de Almanak traditiegetrouw in ontvangst kunt nemen. U kunt de Almanak ook opgestuurd krijgen - tegen een kleine meerprijs. Als u een passe-partout heeft, hoeft u geen losse Almanak of te kopen!

Interesse? Koop hier je almanak

 

LET OP! Als u vóór 30 april een Almanak bestelt, krijgt u er gegarandeerd een. Daarna is het op = op!

Heeft u geen RSZV account, omdat u bijvoorbeeld oud-RSZVlid bent, maar wilt u alsnog een Almanak kopen? Vul dan het formulier rechts in en dan zullen wij te zijner tijd contact met u opnemen!

 

Vrienden van de Almanak

Om een prachtig exemplaar te bedrukken en een tof boekenbal te organiseren zijn alle bijdrages welkom en daarom zoeken wij "Vrienden van de Almanak"! Vanaf 25,- steunt u dit geweldige lustrumproject en krijgt u een foto met stukje tekst/spreuk in de Almanak en vanaf 75,- mag u een volledige pagina invullen naar eigen inzicht. Mocht dit u leuk lijken, wellicht met uw bootje, lichting, dispuut, bestuur of beste vriend van de RSZV, schroom dan niet en meldt u hier aan door het formulier rechts in te vullen!

Houd er rekening mee dat foto's van lage kwaliteit er niet mooi uit komen in de Almanak. Aanmelden kan tot 7 april, uw pagina of foto zien wij graag voor 14 april. Te laat geleverde stukken kunnen mogelijk niet meer geplaatst worden, maar worden niet teruggestort.

.

.

 

 

Evenementen

Bekijk onze laatste
evenementen

Meer informatie

Lid worden

Waarom lid worden
van RSZV?

Meer informatie

logo-rszv-diapositief

BEZOEK

RSZV

Kralingse Plaslaan 113

3062 CD Rotterdam