Domme sjaars

Wanneer wordt er geborreld op de RSZV?

Er wordt elke dinsdag en donderdag geborreld.

Op dinsdagen wordt er geborreld tussen 17:00-23:00,

op donderdagen wordt er geborreld tussen 17:00-01:00.

Als dit in een betreffende weken anders is door extra activiteiten of een recces, wordt dit zowel onder het kopje nieuws als via de mail gecommuniceerd.

 
Hoe kan ik instructies/sleutelexamens volgen?

Je kan je via de website onder het kopje inschrijvingen -> zeilen -> inschrijven voor instructies en sleutelexamens. Deze worden elke zondag voor begin van de komende week online gezet.

 
Wat is een commissie?

Alles over commissies, wat ze doen en wie er inzitten is hier te vinden. Lees het vooral door en kijk of je je lidmaatschap nog verder wilt uitbreiden door lid te worden bij een leuke commissie!

 
Wat is een dispuut?

Alle informatie over disputen is hier te vinden. Lees dit vooral door en kijk naar je mogelijkheden en interesses en wie weet kan jij je lidmaatschap verder uitbreiden met een leuke nieuwe vriendengroep. 

 
Wanneer draag ik tenue de ville en wat houdt tenue de ville in?

U draagt tenue de ville op officiele momenten binnen de vereniging en wanneer dat wordt aangegeven. Voorbeelden van momenten dat tenue de ville wordt gedragen zijn de installatie, de ALV's, BLV's, en de CoBo.

Witte blouse zonder vakjes/zakken, zwarte blazer met een bijpassende zwarte pantalon, een verenigingsdas als je die hebt en nette zwarte schoenen. Vrouwen/mensen die het willen mogen ook een medium lange zwarte nette rok aan in plaats van een zwarte pantalon.

 
Wanneer moet ik jasje-dasje aan en wat doe ik aan bij een jasje-dasje borrel?

Elke eerste dinsdag borrel van de maand is er een jasje dasje borrel, hier komt men in jasje dasje.

Witte blouse zonder vakjes/zakken, zwarte blazer en een verenigingsdas als je die hebt. Broek en schoenen zijn naar keuze.

 
Hoe krijg ik het leukste papi-mami duo?

Zorg ervoor dat je veel actief bent op de vereniging, een leuk bootje vormt, ook contact zoekt met ouderejaars en wees vooral ludiek met je vraagactie. Dat wordt altijd gewaardeerd.

 
Mag mijn bootje uit minder of meer dan de benoemde 8-10 personen bestaan.

In principe niet, wanneer er toch de behoefte is om van de regel af te stappen kan je naar een IPCO'er toelopen en het vragen zij zullen dan bepalen wat er mogelijk is voor je bootje.

 
Hoe kan ik mij voorbereiden voor de installatie?

Zorg ervoor dat je voorbereid naar de installatie komt, dat je de informatie uit het sjaarzenboekje kent en in ieder geval alle verenigingsliederen, de (oud-)bestuursleden, boten en geschiedenis van de RSZV kent.

 
logo-rszv-diapositief

BEZOEK

RSZV

Kralingse Plaslaan 113

3062 CD Rotterdam