Onze vereniging

De Rotterdamse Studenten Zeil Vereniging

Wij zijn de Rotterdamse Studenten Zeil Vereniging, RSZV de Zeil. Ooit begonnen als ondervereniging van het RSC-RVSV en ondertussen gegroeid tot een zelfstandige vereniging. Een vereniging die elk jaar weer tot nieuwe hoogtes stijgt op gebied van leden, borrels, feesten en wedstrijden.

Wij zijn de Zeil, een vereniging waar zeilen centraal staat met de beste locatie aan de Kralingse Plas. Op onze vereniging wordt op alle niveaus gezeild. Voor die nog nooit op een zeilboot is gestapt zijn er opstap zeillessen op de valk en kan u leren zeilen in uw studententijd. Daar houdt het niet op, daarbuiten wordt er gevaren op lasers waar de ervaren zeiler zelf een rondje het water mee op kan ook hiervoor kan u worden opgeleid. Ook van een wedstrijd houden we wel op onze vereniging. Een competitief wedstrijdje binnen leden op de Plas, een nationaal studentenkampioenschap, het NK of zelfs het WK op elk Zeilevenement wordt de Zeil gerepresenteerd.

Wij zijn de RSZV, een vereniging waar naast zeilen ook borrelen en feesten van uitermate groot belang zijn. Elke dinsdag en donderdag opent de beste studenten borrel locatie van Rotterdam haar deuren voor haar leden. Een heerlijk goudgele rakker in de linkerhand met het uitzicht op de plas of eerst even lekker dobberen op een valk met een sixpack aan boord. Soms een bootjeswedstrijd om de dag mee te beginnen, vervolgens lekker met z’n allen naar het terras om te genieten van een heerlijk maaltje. Daarna is het op de dinsdag tijd voor een vergadering of een spannend potje kaarten en op de donderdag staat er dan altijd weer een gaaf feest of evenement op de planning. 

 

Op de lange mast/natte poes!

foto-frontpage

Meer weten?

Lees hier hoe het is om lid te zijn bij ons!

Sponsoren

logo-rszv-diapositief

BEZOEK

RSZV

Kralingse Plaslaan 113

3062 CD Rotterdam