Oud-ledenvereniging

Over de OLV

De Oud-leden Rotterdamse Studenten Zeil Vereniging opgericht (OLV) is de vereniging van en voor oud-leden van de Rotterdamse Studenten Zeil Vereniging R.S.Z.V ofwel ‘de Zeil’. Wilt u na uw studententijd op de hoogte blijven van de zeilpresaties en de belangrijkste zaken die op ‘de Zeil’ spelen, uitgenodigd worden voor allerlei mooie activiteiten zoals de borrel, de botendopen en de Lustrumactivteiten. 

Op 20 maart 2015 is ten behoeve van het samenbrengen van de oud-leden van de Rotterdamse Studenten Zeil Vereniging (RSZV) de Oud-leden Rotterdamse Studenten Zeil Vereniging opgericht (OLV). Het doel van deze vereniging is, naast het samenbrengen van deze oud-leden, het ondersteunen van de RSZV, zowel in kennis als in financiën. 

De OLV bestaat uit een bestuur van oud-RSZV’ers. Samen met het huidige bestuur van RSZV werken zij aan het voortbestaan van de Zeil en haar oud-ledennetwerk. Dit doen zij met het organiseren van evenementen voor leden van de OLV. Ook besluiten zij samen over financiële steun vanuit oud-leden. Hiermee wordt het jaarlijks budget van ‘de Zeil’ verhoogd en worden nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt.

Doelstellingen van de OLV

  • Het creëren van een sterk oud-leden netwerk en stimuleren van de binding tussen oud-leden onderling en met de RSZV. We houden u als oud-lid op de hoogte van de ontwikkelingen en prestaties van de RSZV en organiseren evenementen;
  • Het werven van zoveel mogelijk leden, die doneren naar eigen vermogen, om de RSZV financieel te ondersteunen bij het bereiken van haar doelstellingen;
  • Ondersteuning aan de RSZV met advies en kennis door oud-leden.

Gebruik boten

Leden van de OLV kunnen ook gebruik maken van de vloot van de RSZV. Hiervoor heeft de RSZV een logboek waarmee u zichzelf kan aanmelden voor het gebruik van een boot. 

Link naar het logboek

Huidig bestuur

IVe

President:

 F.A.M. (Fleur) Ultee

Secretaris:

C.W. (Coen) Leeman

Penningmeester en vertegenwoordiger van de RSZV:

 C. (Cas) Krijgsman

Oud Besturen

IIIe

President:

 R.M.M. (Raoul) Nielen

Secretaris:

F (Frens) Verstijnen

Penningmeester en vertegenwoordiger van de RSZV:

 J. (Jorinde) van Dijk

IIe

President:

 H. (Hugo) Meeuwes

Secretaris:

 B. (Bob) Lawende

Penningmeester en vertegenwoordiger van de RSZV:

 E. (Emilie) Bartels

Algemeen Commissaris:

B. (Bastiaan) Boetes

Ie

President:

 W.M. (Wytse) Balm

Secretaris:

 A. (Anne) van der Beek

Penningmeester en vertegenwoordiger van de RSZV:

 K. (Koen) van Lieshout

Algemeen bestuurslid:

L.J.P.M. (Leon) van Woerkens

Evenementen

Bekijk onze laatste
evenementen

Meer informatie

Lid worden

Waarom lid worden
van RSZV?

Meer informatie

logo-rszv-diapositief

BEZOEK

RSZV

Kralingse Plaslaan 113

3062 CD Rotterdam