Bericht van de LuCo

Geplaatst op 05-10-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: De LustrumCommissie

Waarde leden/Lieve Sjaarzen,

Toen wij de passe-partouts in de verkoop gooiden, koesterden we uiteraard de positieve verwachting dat ze diezelfde avond uitverkocht zouden worden. Dat dit vervolgens daadwerkelijk gebeurd is, geeft ons waanzinnig veel motivatie om het lustrum zo groot en mooi mogelijk neer te zetten. We zijn terug naar de tekentafel gegaan en hebben met de locaties en capaciteiten getoverd. Het resultaat? Nog eens 30 passen die verkocht zullen worden! Deze extra passe-partouts zullen vanaf komende dinsdag 3 oktober rond 20:30 beschikbaar zijn en bieden exact hetzelfde als de eerste 55 verkochte passen. Zorg dat je er bent om er een te kopen, of laat iemand anders hem voor je halen. Vanwege de stormloop op deze passen kunnen we niet garanderen dat voor elk evenement nog losse kaartjes beschikbaar komen!

Een evenement waar je gelukkig geen kaartje voor nodig hebt, is het openingsfeest. We zullen die dag de echte 55ste dies natalis van onze vereniging vieren en hier zal de lustrum band hun eerste nummers laten horen en er zullen ook andere optredens zijn. Bovendien zal er een heerlijk welkomstdrankje zijn waarmee we fatsoenlijk kunnen proosten op het Elfde lustrum. U hoort natuurlijk te weten dat de dies 16 november is en ons feest zal - 17 november -plaatsvinden.
Voordat het lustrum los gaat, zullen we het stokje overgedragen krijgen van de fantastische IPCO tijdens het Halloweenfeest op 27 oktober. Komt dat zien!

Omdat ons geheugen ons wel eens in de steek wil laten, hebben we de foto’s van het themabekendmakingsfeest op de website gezet. Deze zijn te vinden onder ‘media’.

Op de lange mast/natte poes,

De LuCo


Evenementen

Bekijk onze laatste
evenementen

Meer informatie

Lid worden

Waarom lid worden
van RSZV?

Meer informatie

logo-rszv-diapositief

BEZOEK

RSZV

Kralingse Plaslaan 113

3062 CD Rotterdam